Miloš Vulić
Crvena zvezda sajt
Miloš Vulić

Crvena zvezda sajt

Miloš Vulić, Foto: Crvena zvezda sajt

- Krenulo je dobrim učinkom posle priprema i izborio sam se za status u najboljem timu. Planirano je da se nadograđujem i da postanem standardan član ekipe. Neke mečeve nalazio sam se u sastavu, pa ulazio sa klupe, a onda se nisam našao u kombinaciji za meč protiv TSC. Posle skoro mesec dana od ponude prelomio sam da prihvatim odlazak u Krotone. Nisam hteo da trpim nepravdu u Zvezdi, a sa ove tačke gledišta, nisam se pokajao - ispričao je on za "Maxbet sport".

On je imao tehničkih problema, u Krotone je došao tek koji dan pred utakmicu sa Milanom, u kojoj je zabeležio dvadesetak minuta igranja.

- Ovde većina ne priča engleski, ali dosta mi je pomogao Golemić da se priviknem na život. Sada je lakše kada sam pronašao stan i stvarno zemlja je super. Biće još lepše kada naučim italijanski. Treninzi i analize pred utakmice su slične, ali uslovi za rad i praćenje fudbala nije za poređenje. Sve je na visokom nivou, medijski idealno…Mečevi su zahtevni - rekao je Vulić.

Prati svoj bivši klub.

- Čuo sam se pre i posle meča u Humskoj sa bivšim cimerom Nemanjom Milunovićem. Očekivao sam uspeh Zvezde, koja ima bolji tim. I kada se juri minus onda je i bod dobar. Voleo bih da moj Napredak krene sa uspesima i izbori opstanak. Meni ostaje da nastavim uspon zajedno sa Krotoneom - rekao je Miloš Vulić.

Pročitajte još:

Komentari (1)

gogi

21.10.2020 09:06

samo nije reko za koji klub mu je u srcu. ili vi niste napisali. grobari krusevac