Luka Jović
EPA/Juanjo Martin
Luka Jović, Foto: EPA/Juanjo Martin

Definitvno se bliži rastanak Reala i Luke Jovića, pošto su u "kraljevskom" klubu odlučili da u januaru kupe novog napadača. U pitanju je Urugvajac Darvin Nunjez, 21-godišnji napadač Benfike.

Real vidi Nunjesa kao novu alternativu u napadu jer Luka Jović nije opravdao očekivanja posle dovođenja  iz Ajntrahta za 60.000.000 evra. Nunjes blista u Lisabonu ove sezone sa pet golova uz šest asistencija na 11 utakmica, a stigao je letos za 24.000.000 evra posle samo jedne sezone u Almeriji.

Prema tvrdnjama medija, Zinedin Zidan bi navodno već u januaru mogao da dovede Nunjesa i u istom prelaznom roku verovatno proda Jovića, ukoliko u međuvremenu ne dobije otkaz. Nunjes je u Evropu stigao iz urugvajskog Penjarola prošle godine, kad je debitovao i za reprezentaciju za koju je na četiri meča dao dva gola.

Dolazak Nunjeza bi izvesno označio odlazak Luke Jovića koji za godinu ipo u Realu nije opravdao ni milion od uloženih 60.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Djoka

03.12.2020 01:50

Kada igraš na kašičicu i kada te saigrači iz napada bojkotuju, i ovo je mnogo. Neka gde može da igra a odlaskom Zidana i Benzema neće diktirati uslove.