Snežana i Milan Borjan
Alo!/Vladimir Marković
Snežana i Milan Borjan

Alo!/Vladimir Marković

Snežana i Milan Borjan, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Sve je počelo ne nakon, već tokom derbija kada je nekoliko "lažnih fotografa" iza gola Crvene zvezde konstantno vređalo i pokušavalo da izbaci iz takta golmana crveno-belih. Ipak, taj incident završio se mirno.

- Stajali su iza gola i vređali me 90 minuta. Na kraju sam morao da im priđem da vidim o čemu se radi, otkud toliko nepoštovanje. Ti momci su mi najnormalnije rekli da žele da me izbace iz takta, da me navedu da pogrešim. Objasnili su mi da je sve to u žaru borbe i da nemaju ništa protiv mene. Pozdravili smo se i razišli u miru - kaže Borjan za "Informer".

Na udaru se našla i supruga kanadskog čuvara mreže, Snežana Borjan, koja je smireno dočekala kraj utakmice jer kako i sama kaže "oguglala je na ovakve postupke navijača Partizana.

Snežana i Milan Borjan

Alo!/Vladimir Marković

Snežana i Milan Borjan, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Navikla sam, tako da me ne tangira preterano. Pogađa me jedino što te prozivke uznemiravaju moju majku i meni bliske ljude, koji se plaše za moju bezbednost. Međutim, stvarno se nadam da će sve da se završi na povicima sa tribina i da neću doživeti da budem ugrožena. Dešavalo se zapravo i da mi dobacuju na ulici, ali i sa tim sam naučila da se nosim - kaže Snežana za isti izvor.

Dan pre utakmice Partizana i Crvene zvezde, na Senjaku je na muralu koji su navijači naslikali u čast Milana Borjana dopisan uvredljiv natpis. Snežana ističe da na takve stvari ponekad mora da odgovori i da to čini na društvenim mrežama

- Trudim se da im ne uzvratim uvredama, jer su to uglavnom nesrećni i frustrirani ljudi koji jedini izduvni ventil u životu nalaze u vređanju drugih. Žao mi je što su takvi, njima je verovatno najteže. Ponekad im odgovorim, trudeći se da to bude duhovito, a ne da ih vređam. Uostalom, jedan član uprave Partizana mene konstantno vređa, pa onda nije ni čudo što i navijači slede njegov primer - zaključila je Snežana.

PROČITAJTE JOŠ: