Peđa Mijatović
Alo
Peđa Mijatović

Privatna arhiva

Peđa Mijatović, Foto: Privatna arhiva

O proslavljenom fudbaleru Peđi Mijatoviću mislili smo da znamo sve. Oženjen, otac, vrhunski sportista… Ipak, nismo znali da ima fetiš koji ima retko koji muškarac. Naime, fudbaler voli da lakira nokte, i to, ni manje ni više, nego zlatnim šljokičastim lakom.

PROČITAJTE JOŠ:

Paparaco „Alo!“ imao je prilike da se uveri u to na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“, gde su i nastale ove fotografije. Peđa je čekao svoj let za Frankfurt, a u pauzi je obišao frišop da bi pazario nekoliko stvari.

- Peđa se najpre čekirao i uzeo kartu za svoj let, a kasnije se uputio na gejt. Usput je svratio po vodu, grickalice i novine... Prilikom plaćanja, video sam njegov zlatni nokat. U prvi mah mislio sam da ne vidim dobro, ali kada sam mu se približio, uverio sam se da je namazan lakom za nokte - ispričao je za „Alo!“ izvor s lica mesta.

Peđa Mijatović

Privatna arhiva

Peđa Mijatović, Foto: Privatna arhiva

Kako nam je još rekao, nije samo njemu zapala za oko ova nesvakidašnja pojava. I prodavačice u fri-šopu su komentarisale Peđu zbog iste stvari.

- Jesi videla ti njegove nokte?! ’Ladno ima zlatni lak. U šoku sam - rekla je jedna drugoj. Ova se nasmejala i potvrdila.
- Videla sam, ali ne komentarišem. Jesi li ga ti prepoznala uopšte? Znaš li ko je to?! - odgovorila joj je koleginica, nakon što su uglas izgovorile Peđino ime.

Peđa Mijatović

Privatna arhiva

Peđa Mijatović, Foto: Privatna arhiva

Fudbaler je ljubazno pazario nekoliko sitnica, zahvalio se i izašao. Nije ni slutio da je bio predmet razgovora prisutnih prodavačica i slučajnih posetioca, pa i našeg paparaca. Nakon što je napustio prodavnicu na aerodromu, sačekala ga je žena srednjih godina, s kojom se uputio ka izlazu.