Luka Jović
Instagram/lukajovic
Luka Jović

EPA Jesus Diges

Luka Jović, Foto: EPA Jesus Diges

Protiv srpskog reprezentativca je podneta krivična prijava, a Jovič je dobio upozorenje policije i inspekcije da ne sme da izlazi iz stana do isteka predviđenog roka.

Milan Jović, Lukin otac tvrdi da njegov sin nije zaražen virusom COVID-19.

"Testiran je na koronavirus i negativan je. Sve je u redu s njim. Došao je pre četiri ili pet dana. Luka je dobio dozvolu od trenera i predsednika Real Madrida da može da napusti klub, kao što su dobili i mnogi fudbaleri Reala iz drugih država. Dobio je plan i program treninga, a on će ga ispoštovati u Beogradu", tvrdi Jović senior.

Fudbaleri Reala su odavno u karantinu jer je igrač košarkaške sekcije Trej Tompkins testiran pozitivan na koronavirus. Sam Jović je otkrio da je delio bazen sa Amerikancem, ali i da nema simptome i da nije testiran.

Komentari (4)

Luka

19.03.2020 16:12

Makoga je briga za njegovu dozvolu od Reala.Dosao je u drzavu Srbiji i treba da postiva red,pravila i zakone drzave Srbije,a ne da se bahati,kao nedodirljivi.

Nele

20.03.2020 07:00

@Luka - U zakonu piše do tri godine zatvora. Ko je on da se prema njemu popušta. Kako nije sramota njegovog oca da kaže da ima dozvolu od trenera. Ovo je ponižavajuće za sve nas koji poštujemo vanredne mere. Zašto da mi ispaštamo ,zbog nekog klinca koji misli da ako ima pare da može da radi šta hoće. On nije svestan ko je sofija, iskorističe ga i šutnuti ko prljavu krpu. I on i njegov otac su budale.

dejan

20.03.2020 13:54

ima i drugih fudbalera pa se ljudi ponasaju u skladu sa trenutnom situacijom......tri godine

Paor

20.03.2020 14:28

I nikom nista...