Bajern Minhen - Šalke Gelzenkirhen
EPA Ronald Wittek
Bajern Minhen - Šalke Gelzenkirhen

EPA Ronald Wittek

Bajern Minhen - Šalke Gelzenkirhen, Foto: EPA Ronald Wittek

Dakle, biće velikih uzbuđenja na terenima širom Evrope, a upravo je to savršena prilika za dobru zaradu.

Sad, posle lepih kladioničarskih vesti prelazimo na tri utakmice koje će obeležiti ovaj vikend. 

Sukob vodećih ekipa u Bundesligi garancija je za fudbalski spektakl. Bajern i Lajpcig, trenutno glavni konkurenti za osvajanje titule, u subotu će od 18.30 odmeriti snage.

Tradicionalno u mečevima u kojima igra Bajern, a posebno kada je domaćin, šampion je uvek favorit. Međutim, Lajpcig je u odličnoj formi i nema sumnje da će “pokazati zube” gigantu iz Minhena.

Iako, u poslednja dva kola Lajpcig nije bio uspešan, i te kako zna da daje golove u gostima, pa zašto se mreža ne bi zatresla i “bavarcima”?

Kvota na Bajern u Meridianu je 1.60, a na goste 5.90.

Derbi dela Mole takođe će biti u centru pažnje. Utakmica između Juventusa i Torina igra se u subotu od 18 časova.

Sukob ljutih rivala uvek je tema broj jedan u Italiji, mada ne očekuje se da će Bikovi sutra prkositi Staroj dami, jer je razlika u kvalitetu i trenutnoj formi evidentna.

Ipak, treba istaći da “Stara dama” ne igra baš na zavidnom nivou, a ukoliko želi da sačuva titulu vreme je da već preokrene situaciju u svoju korist, jer za liderom zaostaje šest bodova.

Iako derbi predstavlja mečeve u kojima je sve moguće, sutra ne bi trebalo da bude većih iznenađenja na “Alijanc stadionu”.

Kvota na Juventus u Meridianu je 1.60, a na goste 6.60.

I dalje se nalazimo u prvoj polovini sezone u Premijer ligi, a ozbiljno se zahuktalo na "Ostrvu". Murinjo je nikada odlučniji da podigne pehar, a taktika portugalskog stručnjaka za sada daje rezultate!

Žoze Murinjo (Totenhem)

EPA-EFE/Peter Powell

Žoze Murinjo (Totenhem), Foto: EPA-EFE/Peter Powell

S druge strane, Arsenal je furiozno započeo sezonu, ali onda je stao. Muče se "Tobdžije" sa pronalaskom prave forme u poslednjih nekoliko duela u domaćem šampionatu. Upravo to pokazuju i rezultati ovog kluba.

Iako je statistika međusobnih duela na strani Arsenala, Totenhem se nalazi u odličnoj formi, pruža i više nego vrhunske partije i ima prednost domaćeg terena u meču severno-londonskog derbija, zato je i favorit na ovoj utakmici.

Kvota na Totenhem u Meridianu je 2.10, a na goste 3.90.

*kvote su podložne promenama

Komentari (4)

Nidza007

04.12.2020 21:33

Dobro mi je dosao ovaj bonus dobrodoslice, jer su kladionice zatvorene oreko vikenda

Rodrigo

04.12.2020 22:30

Najbolji bonusi su u meridianu

Dzoker

05.12.2020 08:29

Kad se kaze bonus, prva asocijacija je Meridian

Aleksa22

05.12.2020 08:33

Odlicni bonusi imaju i za stare korisnike, preko agenta, kartice, transaksa. Vrhunski bonusi, ne treba propustiti ovakvu oriliku