Partizan
Alo Marko Metlaš
Partizan

Alo Marko Metlaš

Partizan, Foto: Alo Marko Metlaš

Vazura je na tradicionalnoj svečanosti povodom promocije Partizanovog kalendara izneo utiske i po pitanju novog trenera Crvene zvezde.

"Povratak Dejana Stankovića u srpski fudbal je velika stvar. On je pozitivan momak, čestitam mu. Pričali smo na jubileju Fudbalskog saveza Srbije, drago mi je da se vratio i želim mu svu sreću osim u derbijima", rekao je Vazura.

Jedan od čelnika kluba iz Humske se potom osvrnuo na stručni štab njegovog tima.

"Savo Milošević je dugo u srpskom fudbalu, ali je prvi put trener u velikom klubu i ne čude emocije koje nekad ne uspe da kontroliše. Bio je veliki igrač, dete je Partizana i sve mu teško pada. Iskustvo je nešto što ne možemo da naučimo, ono dođe tokom vremena. Ceo stručni štab je odličan i moramo im pružiti podršku, da istrpimo kikseve ukoliko želimo da napravimo nešto više. Potrebno nam je vreme, uhvatili smo dobar ritam sa mladim igračima i strancima", izjavio je Vazura i osvrnuo sa na angažman Igora Duljaja:

"Veoma mi je drago da smo uspeli da ga vratimo. Od 1. januara će raditi kao pomoćnik Sava Miloševića. Takođe, pohvale zaslužuje i novi trener Teleoptika Albert Nađ koji je juče potpisao novi ugovor na dve godine."