Igor Vujačić, FK Partizan
FK Partizan
Igor Vujačić, FK Partizan

FK Partizan

Igor Vujačić, FK Partizan, Foto: FK Partizan

Možda je bilo teško u Ivanjici protiv Javora, ali se u Humskoj "pevala" druga pesma. Fudbaleri Partizana bez mnogo muke savladali su jedno od najprijatnijih iznenađenja Superlige Srbije ove sezone - Radnik iz Surdulice sa 3:0. Tako su crno-beli ulepšali jubilej Aleksandru Stanojeviću koji je po 100. put predvodio "parni valjak".

Gostima nije pomogao ni najbolji strelac Superlige Srbije Milan Makarić koji je ostao potpuno odsečen. Gosti praktično da nisu ni šutnuli na gol tokom 90 minuta igre. U tome im je dosta "pomogao" i Jokić koji je bez mnogo rezona u 57. minutu sasvim zasluženo dobio drugi žuti karton pri rezultatu 2:0 za domaćina.

Igor Vujačić, FK Partizan

FK Partizan

Igor Vujačić, FK Partizan, Foto: FK Partizan

Partizan je do te prednosti stigao zahvaljujući reprezentativcima Crne Gore, Igoru Vujačiću i Aleksandru Šćekiću. Gotovo na identičan način crno-beli su postigli pogotke, Miloš Jojić je oba puta bio u ulozi asistenta, prvo iz slobodnog udarca (44. minut), a onda i iz kornera (54. minut).

Nakon što je Radnik ostao sa 10 igrača, Partizanu je bilo dosta lakše da manevriše u napadu. Konačan rezultat postavio je najbolji strelac crno-belih ove sezone Takuma Asano koji je u 64. minutu postigao svoj 11. gol u Superligi.

Partizan naredni meč igra u petak na gostovanju u Inđiji, a trenutno su crno-beli na tri boda iza lidera Crvene zvezde, doduše sa dva meča više, ali svakako da raduje navijače 12. pobeda u nizu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PARTIZAN - RADNIK 3:0 (1:0)

Vujačić u 44. minutu, Šćekić u 54. minutu, Asano u 64. minutu za Partizan

Crveni karton - Jokić u 57. minutu (Radnik)

Stadion: Partizana, Sudija: Dragan Čolović

PARTIZAN: Popović – Miljković (od 74. Živković), S. Marković, Vujačić, Obradović – Natho (od 74. L.Pavlović), Šćekić – Asano (od 68. Lutovac), L. Marković (od 68. Štulić), Jojić – Holender (od 68. Jović).

RADNIK: Kostić – Đorđević, Stevanović, Kričak, Jokić – Bainović (od 64. Oreščanin), Jović – Lukić (od 59. Lukić) , Spasić, Danoski (od 59. Stojanović) – Makarić (od 72. Milovanović).

KRAJ!

74. minut - Poslednje dve promene kod Partizana, Živković menja Miljkovića, a Lazar Pavlović u igri umesto Natha.

72. minut - Najbolji strelac Radnika ide van terena, Makarić ide van igre, a na terenu Milovanović.

68. minut - Tri promene u redovima Partizana. Nemanja Jović menja Holendera, Asano prepušta mesto Lutovcu, a Štulić u igri umesto Lazara Markovića.

67. minut - Holender preti, ali lopta ide pravo u naručje Kostiću.

64. minut - Treća promena kod gostiju, umesto Bainovića na terenu Oreščanin.

64. minut - GOOOOOL! Asano posle odličnog dodavanja Lazara Markovića verovatno potvrđuje pobedu!

59. minut - Dve promene kod Radnika. Stojanović menja Danoskog, a Subotić na terenu umesto Lukića.

57. minut - Drugi žuti karton za Jokića koji ostavlja Radnik sa desetoricom na terenu!

54. minut - GOOOOOOOL! Šćekić! Ponovo posle prekida Partizan stiže do gola!

53. minut - Prva prilika u nastavku za domaće. Natho je proigrao Holendera, a ofanzivac Partizana ne uspeva da se upiše u strelce, ponovo brani Kostić.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

44. minut - GOOOOOOL! Vujačić postiže prvi gol u dresu Partizana i donosi prednost domaćinu!

39. minut - Sada je požuteo i Ranko Jokić, drugi zabeleženi igrač na današnjem meču.

33. minut - Sada je probao i Lazar Marković, uspeo je da posle kiksa odbrane gostiju dođe do lopte, ali ne i da matira golmana gostiju. Lopta ide pored gola.

19. minut - Dobar pokušaj Holendera. Još jednom sjajan na golu Kostić koji brani udarac reprezentativca Mađarske.

4. minut - Preti sada Ivan Obradović, ali brani Kostić.

1. minut - Odmah uzbuđenje u Humskoj, Kričak je nepropisno startovao na ivici kaznenog prostora i dobio žuti karton. Natho je probao, ali lopta prolazi tik pored leve stative gola Kostića.

13.03 - Utakmica je upravo počela!

12.55 - Trener Partizana Aleksandar Stanojević na meču protiv Radnika proslava sjajan jubilej - 100. meč na klupi crno-belih.

12.52 - Asano protiv Makarića, verovatno da će to biti najzanimljviji "dvoboj" na ovom meču. Najbolji strelac Partizana postigao je do sada 10 golova, dok je Makarić trenutno lider Superlige sa 15 pogodaka.

12.45 - Aleksandar Stanojević na ovom meču bez Saše Zdjelara, Vladimira Stojkovića i Sejdube Sume, dok je Slavoljub Đorđević lišen pomoći jednog od najboljih igrača Nikole Bogdanovskog.

12.40 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 23. kola Superlige Srbije između Partizana i Radnika iz Surdulice. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Humske.