Milan - Crvena zvezda
Tanjug/AP
Milan - Crvena zvezda

Tanjug/AP

Milan - Crvena zvezda, Foto: Tanjug/AP

Eliminacija Crvene zvezde od Milana i način na koji su Rosoneri prošli dalje, glavna su tema medija u Srbiji, ali i u Hrvatskoj, gde se pomno pratio duel dva bivša prvaka Evrope. Malo je nedostajalo da Zvezda izbaci sedmostrukog prvaka Evrope i tako postane potencijalni rival zagrebačkom Dinamu, koji se preko Krasnodara domogao plasmana u osminu finala masovnijeg kontinentalnog takmičenja. Gotovo je iznenađujuće koliko su korektno mediji u komšiluku pisali o duelu Milana i Zvezde.

Ko je kriv za eliminaciju Zvezde?

 

Milan jedva preskočio Crvenu zvezdu - piše portal hrvatske državne televizije. U tekstu se ističe da je Milan daleko teže nego što se očekivalo preskočiotrostrukog uzastopnog šampiona Srbije. Posle beogradskih 2:2, u revanšu na San Siru je bilo 1:1 i italijanski velikan je prošao dalje zbog više golova u gostima. Milan je poveo u 9. minutio golom Kesija iz penala, a izjednačio je Ben u 24. minutu. Na početku drugog dela Stefano Pioli je u igru uveo Zlatana Ibrahimovića i Antu Rebića, ali više nije bilo golova. Rebić je u 53. minutu imao lepu priliku, ali nije uspio "zabiti". Gosti su od 70. minuta igrali bez isključenog Gobeljića.

Portal index.hr najviše piše o neverovatna tri minuta u kojima je "glavni glumac" bio Marko Gobeljić. Zvezdin univerzalac prvo nije iskoristio zicer, da bi zatim bio isključen, a index ističe da je tzo presudilo na kraju. 

Rebić i Ibra jedva izbacili Beograđane - naslov je na portalu Slobodna Dalmacija, dok se u tekstu ističe da se Milan provukao "kroz iglene uši". 

Najdalje je otišao portal Sportskih Novosti, koji ističe sudiju iz Španije u prvi plan. "Bes u Srbiji zbog Zvezde: Sudija se uplašio da ne ispadne slavni Milan, pa ih je morao spasavati". 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

vuk

26.02.2021 11:12

Hahahaha, nama Srbima uvek kriv neko drugi, PARANOJA, BOLEST?!