Slaven Bilić
AP/Alex Livesey
Slaven Bilić

AP/Alex Livesey

Slaven Bilić, Foto: AP/Alex Livesey

Everton je kod kuće pobedio VBA 5:2, ali malo ko priča o het-triku Kalverta-Levina, dve asistencije Rišarlisona i golu i asistenciji skupo plaćenog Hamesa Rodrigeza. Šou je ukrao Hrvat!

Kiran Gibs je u nadoknadi prvog poluvremena dobio crveni karton, a onda je trener VBA Slaven Bilić, dok su išli ka svlačionici, "sočno počastio" sudiju Majka Dina.

Trebaju li sudije češće i strožije da kažnjavaju "lajave" trenere?

 

- Pogledaj faul! Drugi put će nas ubiti - jasno se čulo kako Bilić prigovara sudiji.

Arbitar nije časa časio, pokazao je i Biliću crveni karton, a onda je usledila ona vrlo dobro poznata kod nas iz usta nekadašnjeg reprezentativca Šahovničara.

- Hajde u p...u materinu.

Posle meča Bilić je pojasnio situaciju:

- Gibs je napravio faul za crveni karton. Reagovao je na ono što je Rodrigez njemu napravio, rekao sam mu da ne sme to da radi. Što se tiče mog crvenog, ne znam ima li snimak, ali nisam ništa napravio. Žalio sam se i mislim da kao menadžer imam pravo na to. Bilo je poluvreme, prišao sam sudiji, a on je odlazio. Siguran sam da nisam psovao, samo sam mu objasnio situaciju kod prvog gola. VAR je mogao da vidi da je bio faul u početku akcije. Ako imate osam očiju koje gledaju isti snimak onda morate to da vidite. Kao menadžer sam hteo objašnjenje i smatram da imam pravo na to, ali nisam ga dobio.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Branislav Ivanović, iako je licenciran za VBA, još nije u postavi.

PROČITAJTE JOŠ: