Saša Ćurčić
Marko Metlaš
Saša Ćurčić

Marko Metlaš

Saša Ćurčić, Foto: Marko Metlaš

Đani Ćurčić i dalje puni novinske članke i u žiži je javnosti kako u Srbiji tako i u Engleskoj. Verovatno ste čitali šta je imao da kaže na temu Naomi Kembel i porodice Tramp, što su preneli svi relevantni mediji u Evropi, a mi smo se pozabavili tome, da saznamo šta njegove bivše kolege iz Velike Britanije kažu o njemu.

Tako smo juče vam preneli šta je Geri Tagart imao da kaže na temu Đanija, kako je izgleda kad je prvi put ušao u svlačionicu i kakav je bio posle dve nedejle.

Danas pak ''javlja'' se stara ostrvska škola, Džon Mekginli, Škot, dosta stariji koji je karijeru završavao kada je Đani došao u Bolton kome je Džon dao sve i uveo da iz Lige 1 i Premijer ligu. Evo šta on kaže:

- Kakva je to igračina bila! Ali imao je svoje mane na terenu... Mi smo bili mali Bolton naivna ekipa, a on je trčao napred sa loptom kao muva bez glave... Svi smo trčali da ga ispratimo u njegovim ludorijama i čim bi izgubio loptu mi bi bili u deficitu sa igračima. Ali sve to na stranu, uvek ću se sećati onog kola kada je prošao pola ekipe i dao gol Čelsiju... 

Voditelji su tu prekinuli starog Džona koji bi verovatno ispričao mnogo više o Đaniju, ali koliko smo mogli videti u ovoj epizodi, trojac koji vodi ovaj podkast zaista prati i poštuje lik i delo Đanija Ćurčića i koliko možete čuti žele i da dođu u Srbiju!

Sve to možete čuti od: 1:29:45

PROČITAJTE JOŠ: