Albanija Srbija
Tanjug AP
Albanija Srbija

Tanjug AP

Albanija Srbija, Foto: Tanjug AP

Uvek je čudno kada trener preuzme neku ekipu i samo posle dva meseca je napusti. Ono što je još čudnije, jeste kada za to vreme ne vodite svoj tim niti na jednoj zvaničnoj utakmici! Ali evo razloga...

-Nisam mogao više... Imao sam veliku želju, ali ne i snagu da se borim sa svakojakim problemima. Odlazim iz Luftetarija ponosan na dva meseca rada, saradnju sa fudbalerima i podršku navijača - kratko je saopštio Jovanović posle odluke da se povuče.

Radikalan potez, ipak, traži dodatno objašnjenje. Poslednjih dana prvotimci Luftetarija stupili su u štrajk. Jovanović je ishod pratio u rodnom Vranju.

- Problemi su se gomilali, sve je bilo teže raditi. Momci su, jednostavno, tražili plate, ali niko nije čuo. Moja uloga u tom delu priče manje je bila bitna. Zato sam i rešio da se povučem. Luftetariju želim da se brzo vrati na prirodno mesto, u vrh albanskog fudbala - kaže Jovanović

Mladi trener sačekaće bolju priliku za debi na klupi, u ulozi šefa struke.

- Ne žurim. Nosim veliko iskustvo iz Albanije, pogotovo u borbi sa izazovima van terena. Verujem da sam zauzeo ispravan stav - istakao je Marko Jovanović.

Početak drugoligaškog takmičenja u Albaniji više puta je odlagan zbog korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: