Trening Zvezde
Alo.rs/M.Topalović

Glavni arbitar na utakmici Hofenhajm – Crvena zvezda biće španski sudija Alehandro Ernandez. Pomagaće mu takođe Španci – Hoze Naranjo i Teodor Sobrino.

Trening Zvezde, Foto: Alo.rs/M.Topalović

Igrači Zvezde su večeras odradili poslednji trening pred sutrašnji debi u Ligi Evrope ove sezone. 

Pogledajte kako je to izgledalo: 

- Iza nas je teška utakmica, odigrali smo večiti derbi u nedelju, ali dobro je što smo imali takvu proveru pred meč koji nas sutra očekuje. Fudbaleri su dobro, prisutan je umor, ali imamo još 24 sata do meča, tako da nije ništa strašno. Kalendar je takav kakav je, ne treba rizikovati sa rovitim igračima, jer imamo još mnogo utakmica do reprezentativne pauze. Svaki sledeći meč jeste najvažniji, ali ima i utakmica u kojima možemo više da kalkulišemo sa sastavom. Spremni smo za sutra, nema mnogo dilema oko postave i siguran sam da će oni koji budu izašli na teren odraditi posao kako treba - počeo je Stanković.

Detaljnije je analizirao šef stručnog štaba ekipu Hofenhajma, ali i govorio o svojim fudbalerima.

- Poznajemo našeg rivala, igraju lep i ofanzivan fudbal, brzi su veoma, pogotovo u ofanzivnoj tranziciji. Moramo da vodimo računa da im ne ostavljamo lopte na sredini terena gde mogu da nas kazne. Videlo se protiv Bajerna koliko su opasni kada osete trenutak nepažnje kod protivnika, a klub iz Minhena je jedan od najboljih timova na svetu. Faliće im Kramarić koji je fenomenalan igrač, ali oni imaju sjajne zamene i fudbalere koji mogu da odgovore na sve ono što trener stvari pred njih. Ipak, dobro smo se spremili za njih, pretpostavljamo ko će igrati, a ko god da bude u napadu, predstavljaće opasnost po nas. Probaćemo da ih limitiramo. Mi nemamo pritisak moranja, što može da bude naša blaga prednost, ali to ne znači da ćemo spustiti gard. Tražiću da ekipa slobodno igra i mislim da sutra neke stvari mogu da budu veoma pozitivne po nas. Biće ponovo mladih fudbalera na terenu, kao i uvek od kada sam ja trener crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: