Veljko Birmančević (Čukarički)
ALO/Vladimir Marković
Veljko Birmančević (Čukarički)

ALO/Vladimir Marković

Veljko Birmančević (Čukarički), Foto: ALO/Vladimir Marković

Čukarički je kao gost posle preokreta pobedio OFK Bačku u Bačkoj Palanci 2:1.

Iz prve prilike na susretu, u 53. minutu, domaćin je poveo. Eskić je šutirao sa ivice šesnaesterca, Petrović je kratko odbio loptu, samo na nogu Ašćeriću, koji je sa tri metra lako pogodio tada već praznu mrežu Brđana - 1:0.

Goste je veliki maler zadesio u 62. minutu, samo minut pošto je ušao u igru Puškarić je zbog povrede morao da napusti teren.

Brđani su izjednačili u 72. minutu. Solo akcija Birmančevića, dugo je vukao loptu i potom neodbranjivo šutirao sa 17 metara - 1:1.

Ni u 85. minutu domaćima nije bilo spasa. Miladin Stevanović je maestralno centrirao sa desne strare, najviši igrač u Super ligi Šapić bio je najviši u skoku, glavom je doneo vođstvo, ispostavilo se kasnije i pobedu Beograđanima - 2:1.

Fudbaleri subotičkog Spartaka pobedili su u Nišu ekipu Radničkog 1:0. Pobedu Spartaku doneo je Noboru Šimura golom u 82. minutu

Novi Pazar je na svom terenu pobedio Mačvu 4:0. Strelci za pobednički tim bili su Abdulaj Sise u 8, Petar Gigić u 10, Almir Aganspahić u 33. i Uroš Blagojević u 59. minutu.

Radnik je bio bolji od Javora 2:0 golovima Uroša Milovanovića i Nemanje Subotića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: