Novica Tončev
V. Pešić
Novica Tončev

V. Pešić

Novica Tončev, Foto: V. Pešić

Nismo morali dugo da čekamo da se Novica Tončev oglasi, a on je takođe oštro opleo po Antiću i između ostalog mu poručio da je neartikulisani primitivac.

Pročitajte još:

Danijel Zagorac

Printscreen/Instagram/danijel_za

Danijel Zagorac, Foto: Printscreen/Instagram/danijel_za

Prenosimo vam njegovo saopštenje.

- Smatram da nije toliko bitno šta je neko rekao, već je bitno ko je to rekao, a ovde je reč o prepoštenom gospodinu Recku. Kao sportski radnik, privrednik i čovek, sve sam učinio u proteklih godinu dana da maksimalno pomognem Dinamu.

Sportska javnost zna da smo mu dali stadion i celu infrastrukturu za nula dinara, a jedino nisam mogao da mu vodim klub i da igram za Dinamo. Neka rukovodstvo Dinama analizira sopstvene greške, a uprava grada Vranja neka preispita kadrovska rešenja u tom klubu.

Vranjanci vole fudbal, cene pošten rad i pružam im javno podršku da iz FK Dinamo konačno liferuje divljaštvo, primitivizam i zloupotreba imena predsednika države.

Taj klub, bez dileme, zaslužuje najbolji stadion i Super ligu, međutim ne zaslužuje da ih vodi jedan takav neartikulisani primitivac. Uzrok napada na mene i moju porodicu je činjenica da sada jedan čovek ostaje bez plate koja premašuje 500.000 dinara mesečno.

Neka položi račun navijačima Dinama koliko mesečno samo na ime plate ispaćuje sebi i sinovima i svi će se šokirati. Da je taj novac ulagao u fudbalere, danas ne bi kukao i tražio krivca u drugome.

Za razliku od njega moj sin, brat i ja ne primamo platu u FK Radnik, već u svojoj privatnoj firmi. A optužbe da sam krivac za ispadanje iz lige moraće da dokaže pred disciplinskim organima FSS i na sudu, jer sam odmah advokata ovlastio da podnese tužbu.

A na genijalnu optužbu da nikad "nisam šutnuo vrapče sa praga", moram da podsetim da je vrabac ptica i da se ne šutira, a on neka nastavi da šutira ptice, mi ćemo nastaviti sportski da pobeđujemo.

Pošto će Recko sada imati više slobodnog vremena, može da dođe u FK Radnik na besplatne časove fudbala, ali ne možemo da ga platimo mesečno 500.000 dinara, jer ulažemo u naše fudbalere - poručio je Novica Tončev.