Fudbaleri Partizana
Alo!/Vladimir Marković
Fudbaleri Partizana

Alo!/Vladimir Marković

Fudbaleri Partizana, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Izraelski fudbaler Bibras Natho mogao bi da postane prvi strani kapiten u istoriji Partizana.

U neformalnim razgovorima iskusni vezista predočio je zainteresovanost da postane prvi strani kapiten u istoriji Partizana.

Vladimir Stojković više nije prvi golman crno-belih jer je Milošević primoran da u "vatru" gurne mladog golmana, Aleksandra Popovića, zbog novog pravila da se šansa ukaže mlađima. Zbog toga više nije ni kapiten Partizana.

Bibars Natho

Alo/Marko Metlaš

Bibars Natho, Foto: Alo/Marko Metlaš

Natho se pokazao kao lider na terenu, a to je potvrdio i Savo Milošević:

"Ova ekipa ima kapitene, godinama su tu, a tu je i novi momak od pre nekoliko meseci, koji je rođeni lider, koga je ekipa već prepoznala kao takvog. Lidere ne pravite, ne organizujete. S tim se rađa. Ne moram to ja da radim, to igrači prepoznaju. Većina ljudi gleda konkretne stvari, golove, ali Natho je osim toga vođa, pravi lider, čini saigrače boljim", hvalio je Milošević tokom jeseni Bibarsove ljudske kvalitete.

Ipak, većina igrača želi da kapiten bude Saša Zdjelar:

"Naš kapiten je Stojković. Posle njega je Lola Smiljanić, a treći je Lazar Marković. Kako ni on dosta puta nije na terenu, sledeći je Zdjelar. Odluka da Ostojić nosi traku na prošloj utakmici je bila moja želja da mu se odužim za niz mečeva iz prošle sezone, u kojima je dao mnogo, igrao i povređen", rekao je Savo Milošević.

Trener crno-belih će narednih dana doneti odluku! Kako Stojković i Smiljanić nisu standardni, a Lazar Marković je povređen, Partizan će dobiti novog kapitena!

PROČITAJTE JOŠ: