Milo Đukanović
EPA
Milo Đukanović

EPA

Milo Đukanović, Foto: EPA

- Uprkos raznoraznim pritiscima i opstrukcijama kojima smo izloženi prethodnih dana, mi na ovaj način pokazujemo jedinstvo, hrabrost, brojnost i solidarnost koji nemaju cijenu u borbi za podršku Mitropoliji crnogorsko-primorskoj (MCP). Preko 220 potpisa među kojima su Crnogorci, Srbi, Makedonci ali i predstavnici rimokatoličke veroispovesti, a među kojima su u isto vreme manje i više poznata fudbalska imena, želimo istaći da smo pred Bogom svi jednaki i da ovde zapravo branimo pravo na život. Ovo su poruke koje šaljemo u ime svih slobodoumnih fudbalskih radnika Crne Gore. NE DAMO SVETINJE! Spisak nije konačan, a tokom naredne sedmice ćemo objaviti i naknadne potpise naših kolega - ističe se u saopštenju.

Čak 226 sadašnjih bivših i sadašnjih fudbalskih radnika je za sada na spisku a najpoznatija imena među njima su Simon Vukčević, Marko Baša i Saša Petrović.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Dragan

05.07.2020 21:35

Diktatoru samo Savicevic cuva leda od fudbalske organizacije. A po svemu sudeci i Mijatovic. To je dvojac koji su ucestvovali u pokradenom referendumu za samostslnu CG.