Mohamed Salah, Bruno Fernandeš
EPA-EFE/Phil Noble
Mohamed Salah, Bruno Fernandeš

EPA-EFE/Phil Noble

Mohamed Salah, Bruno Fernandeš, Foto: EPA-EFE/Phil Noble

Krilni napadač Liverpula Mohamed Salah rekao je da bi želeo da ostane u tom klubu, posle brojnih spekulacija medija da bi mogao da napusti Enfild, ali da je odluka na upravi engleskog šampiona. Salahov ugovor sa čelnicima Liverpula ističe 2023. godine, a Egipćanin je rekao da bi želeo da ostane što duže, kako bi nastavio da obara rekorde sa "crvenima".

Najbolji strelac ove generacije Liverpula je krajem prošle godine izrazio razočaranje što nije bio izabran za kapitena u utakmici protiv Mitjilanda u Ligi šampiona, a spekulacije o odlasku pojačane su pošto je pohvalno govorio o Barseloni i Real Madridu.

Kako je danas preneo Skaj, Salah je na pitanje norveške televizije TV2 o budućnosti u klubu odgovorio: - Ne znam. Ako mene pitate, ja bih želeo da ostanem ovde što duže, ali to je u rukama kluba. Uvek ću davati 100 odsto, do poslednjeg minuta u ovom klubu, želim da osvojim što više trofeja. Želim da pružim 100 odsto ljudima koji me vole - dodao je egipatski napadač.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nedavno je rekao da nikada ne priča o ugovorima sa igračima, ali da klub ne može nikoga da prisili da ostane i istakao je da je Salah u dobrom raspoloženju i dobroj formi.

PROČITAJTE JOŠ: