Savo Milošević
ALO! Miloš Topalović
Savo Milošević

ALO! Miloš Topalović

Savo Milošević, Foto: ALO! Miloš Topalović

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, na početku priprema za novu sezonu, rekao je da njegovu ekpu očekuje nova etapa, teža od svih prethodnih.

"Voleo bih da pozdravim predsednika, potpredsednika, direktore, članove izvršnog odbora i sve vas ovde, da vam poželim srećan rad. Čeka nas nova etapa, koja ce biti još teža od onih koje smo imali, a znate koliko su one bile teške prethodne godine. Nadam se da ste svi došli zdravi i voljni i orni za rad", rekao je Milošević na obraćanju u SC Teleoptik.

On se zahvalio Milanu Đuričiću, doskorašnjem članu stručnog štaba.

"Želeo bih da se zahvalim Đumiju i za sve što je uradio za nas. Želim da mu se zahvalim od srca, ostaće naš prijatelj zauvek i sigurno je da će nam se putevi ukrstiti. Takode poželehcu dobrodošlicu Radovanu Ćurčiću. Verujem da ćete i vi brzo saznati ono što mi znamo, a to je koliko kvaliteta ima i da će nam pomoći u mnogim stvarima", rekao je Milošević.

Zna se šta je cilj za sledeću sezonu: 

"Prioritet je apsolutni da vratimo titulu u Humsku. To je najveća rana iz tek završene, ali i prethodnih sezona. Taj mentalitet moramo da imamo od prvog dana. Biće strahovito teško, ali ja prvi neću tražiti opravdanja. To sam i preneo igračima", rekao je Milošević u razgovoru za klupsku televiziju.

PROČITAJTE JOŠ: