Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević , Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je meč protiv Proletera u 23. kolu Superlige važan zbog remija protiv TSC-a u prethodnom kolu, ali i zbog toga što dolazi pred večiti derbi.

- Još jedna utakmica u nizu, posle negativnog rezultata sa poslednje utakmice, jako bitna za nas zbog bodova, ali i zbog derbija koji je meč sezone. Imaćemo promena, ali to ne menja naše opredeljenje. Raduje me povratak na stadion i želim da igramo igru koju forsiramo prethodnih meseci - rekao je Milošević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Milošević je upitan i koliko je remi u Senti uticao na ekipu.

- Negativan rezultat uvek negativno utiče, ali nece dugoročno, jer je teren na kom smo igrali, zahtevao neke druge stvari. Kada se desi takva utakmica i sve ono što bi trebalo da bude prednost, bude anulirano, sve bude lutrija. Vraćamo se na naš teren i moći ćemo da igramo sve ono što smo igrali prethodnih meseci - rekao je Milošević, koji je istakao da je zadovoljan kako je ekipa reagovala.

Trener crno-beli istakao će meč protiv Proletera biti težak i važan.

- Imamo iskustvo sa njima iz Novog Sada, imali smo sreće na vreme da postignemo gol. Napredovali su kao ekipa, neće biti lako. Utakmica je bitnija nego što je obično bitna, jer dolazi pred derbi - rekao je Milošević.

On je dodao da će sutrašnji susret propustitii Sejduba Suma, Umar Sadik i Slobodan Urošević zbog toga što su na karton do suspenzije.

Meč između Partizana i Proletera igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.