CRNOGORAC JE POTPUNO OZDRAVIO Šćekić otkrio sve o borbi protiv korone

Prvotimac Partizana ništa nije sakrio.

Aleksandar Šćekić
Aleksandar Šćekić, Foto: Alo/V.Marković

Aleksandar Šćekić se oporavio odo koronavirusa. Prvotimac Partizana je dao intervju Pobjedi u kom je pričao o borbi protiv virusa. Imao je sve teške oblike simptoma – visoka temperatura, malaksalost, bol u grudima, zglobovima i mišićima, praćen kašljem.

- Osetio sam neprijatnosti posle finala Kupa. Sve je ukazivalo na koronavirus. Testiran sam i nalaz je bio pozitivan. Tri-četiri dana imao sam zdravstvenih problema. Sve ono što prati Covid-19. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Lično sam se uverio koliko ovaj virus zna da bude težak. Zato apelujem na sve ljude da se čuvaju - rekao je Šćekić.

- Posle nekoliko dana izborio sam se sa bolešću. Ponovo sam testiran. Rezultati su drugi put bili negativni. Sada je sve u redu. Nemam nikakvih smetnji. Počeo sam da treniram, ispočetka malo sam, a potom i sa ekipom. Sve ide svojim tokom - dodao je vezista crno-belih.

Mnogi fudbaleri su se, bez obzira na fizičku spremu, daleko teže izborili sa virusom.

- Kod mene nije bio takav slučaj. Čim je virus prošao, mogao sam da radim sve normalno. Nisam imao nikakvih smetnji ni tokom prvih treninga. I sad radim punim intenzitetom na pripremama Partizana".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi