Serhio Ramos sa suprugom
EPA/Raul Caro
Serhio Ramos sa suprugom

EPA/Raul Caro

Serhio Ramos sa suprugom, Foto: EPA/Raul Caro

Davne 2012. godine buknula je ljubav između kapitena Real Madrida Serhija Ramosa i njegove osam godina starije izabranice prelepe španske voditeljke Pilari Rubio. Gospođa Ramos u 42.godini ponosna je vlasnica tela na kom mogu da joj zavide i duplo mlađe devojke, majka je tri dečaka  Serhia (5), Marka (4) i Alehandra (2) koja je par dobio dok su još bili u vezi, a uskoro će dobiti još jednog člana porodice pošto je Pilari u podmakloj trudnoći sa četvrtim detetom. 

Zanosnu lepoticu prati blizu pet miliona ljudi na njenom zvaničnom instagram profilu, sliku koju je danas objavila u devetom mesecu trudnoće nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

☀️???☀️

Објава коју дели Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) дана 16. Јул 2020. у 5:22 PDT

 Španska voditeljka nesebično sa pratiocima deli vežbe zbog kojih i u trudnoći njen izgled ostavlja bez daha, i poručuje 

"Buđenje tela kako bi se održala energija tokom dana. Ovo je rekapitulacija kruga koji sam ponovila četiri puta. Zbog moje trudnoće, trening koji vam pokazujem prilagođen je onome što mogu da uradim upravo sada. Svaka trudnica mora da prilagodi svoj trening fizičkim uslovima svog stanja i konsultuje se s profesionalcima", objasnila je atraktivna brineta.

Pilari i Serhio važe za jedan od najskladnijih parova u svetu šoubiza.

Jedna od najlepših žena na svetu, nakon šest godina veze proteklog leta i zvanično je postala supruga reprezentativca Španije.  

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Toca poner banda sonora a este finde de verano, ¿qué os parece Born on the Bayou de Creedence Clearwater Revival? Disfrutadlo ? ? @selmarklingerie

Објава коју дели Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) дана 10. Јул 2020. у 2:39 PDT

 

PROČITAJTE JOŠ: