Severina Igor Kojić
Instagram/printscreen
Severina Igor Kojić

Instagram/printscreen

Severina Igor Kojić, Foto: Instagram/printscreen

Severinin suprug i sin popularnog srpskog pevača Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić radi na tome da mladi Andrija Radulović pronađe odgovarajuću sredinu. Suprug lepe Hrvatice je menadžer napadaču Zvezde, a kako kaže ponude već pristižu.

- On je jedan od najvećih talenata u Evropi. Koja mu je omiljena uloga? Najbolje dođe do izražaja kao desno krilo ili kao klasična desetka, kao ofanzivni vezni. Andrija je još mlad, ali ako bih uporedio neko kome je sličan, to bi bio Dejan Savićević, Genije. Svi u Italiji znaju sigurno kakav je igrač bio Savićević. Takav igrač bi Andrija mogao da bude u budućnosti, da ima istu karijeru.

Andrija Radulović (Crvena zvezda)

Alo/Marko Metlaš

Andrija Radulović (Crvena zvezda), Foto: Alo/Marko Metlaš

- Ugovor sa Zvezdom ističe u junu 2022. godine. Njegovo ime je na tabli Milana, a skauti ga prate još od kako je Boban bio zadužen za sportska pitanja. Cena? U ovom trenutku je teško predvideti zbog korona virusa, nijedna ponuda se ne može smatrati beznačajnom. U poslednjih nekoliko dana nekoliko važnih klubova je pokazalo veliko interesovanje za njega. Crvena zvezda ima još osam utakmica do polusezone, pa ćemo posle toga doneti najbolju odluku za Andriju - zaključio je Igor Kojić.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

zagondzija

21.11.2020 05:38

Katastrofaaaaa ???menadzer Kojic

Svetlana

21.11.2020 18:18

Ako se mali kojic opari mozda se i seve vrati