Manuel Nojer, Niklas Šule
AP/Raul Mae
Manuel Nojer, Niklas Šule

AP/Raul Mae

Manuel Nojer, Niklas Šule, Foto: AP/Raul Mae

Neverovatno, ali istinito - golman Bajerna i reprezentacije Nemačke Manuel Nojer je na odmoru u Hrvatskoj gde je snimljen kako peva  hit Marka Perkovića "Tompsona", poznatog po veličanju ustaštva. Snimak je isplivao na društvene mreže i naišao na ogromne osude čak i u Hrvatskoj, ali i u Nemačkoj. 

Nojer je pevao pesmu "Herceg Bosno lijepa li si", koja govori o tom delu Bosne i Hercegovine kao da je deo države Hrvatske. To je samo jedna od brojnih pesama kojima Tompson veliča ustaštvo. Gotovo da nema nikakve sumnje da će Nojer biti kažnjen zbog ispada čim snimak dođe do FIFA i UEFA, jer je poznato kako krovne organizacije gledaju na ovakve ispade. Podsećanja radi, Josip Šimunić je svojevremeno bio kažnjen sa 10 mečeva suspenzije jer je na stadionu pevao čuveki ustaški poklič "Za dom spremni". 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (5)

Velja

12.07.2020 15:54

Ma kakva "SKANDALCINA", nema veze , to je kod njih normalno, "SKANDALCINA" bi bila kad bi oni pevali NORMALNE pesme a ne ustaske......

Hrvat

12.07.2020 20:42

@Velja - Ovo nije ustaška nego domoljubna pjesma na koju smo ponosni !??♥️???Neuer je gospodin i voli Hrvatsku !

Penzioner

12.07.2020 16:17

Ne moze se daleko od genetike. Krv je krv!

Hrvat

12.07.2020 20:57

@Penzioner - Hvala dragom Bogu na genetici koju imam da svoje volim i nikog ne napadam ♥️??

Hrvat

12.07.2020 20:35

Stvarno nije u redu da pišete gluposti jer ovo nije ustaška nego domoljubna pjesma koja veliča ljubav prema domovini. Ne vrijeđa nikog al je ponosna i snažna i nitko nas ne može prozivati pa ni našeg Neuera za pjevanje ♥️???