100 godina Fudbalskog saveza Srbije
FSS
100 godina Fudbalskog saveza Srbije

FSS

100 godina Fudbalskog saveza Srbije, Foto: FSS

Kada je Jelena Gavrilović progovorila njegovo ime, cela prostorija je višeminutnim aplauzima pozdravila Sinišu Mihajlovića koji je potom održao veoma emotivan govor!

Obratio se rečima da je biti selektor i ova nagrada, uz titulu prvaka Evrope sa Zvezdom, najlepši trenutak u njegovoj karijeri!

Za kraj je pred svim gostima čestitao svom velikom prijatelju angažman na klupi Crvene zvezde:

"Čestitam mom kumu Dekiju to što je postao trener Zvezde - uvek ću biti tu za tebe i znaš koliko te volim" - rekao je Mihajlović koji je na taj način potvrdio da će Dejan Stanković preuzeti šampiona Srbije!

Marko Pantelić, Boda Ninković, Dejan Stanković i Nemanja Vidić

FSS

Marko Pantelić, Boda Ninković, Dejan Stanković i Nemanja Vidić, Foto: FSS

Ipak, njega je pretekao slavni glumac Slobodan Boda Ninković koji je na sceni dočekivao fudbalere koje su obeležili istoriju ovog sporta, kako u Jugoslaviji, tako i u Srbiji!

Zajedno na pozornicu su izašli, Marko Pantelić, Dejan Stanković i Nemanja Vidić, a njih su pozdravili Marko Živić, Predrag Vasić (koji je tokom cele ceremonije čistio našim slavnim fudbalerima cipele - kao Stanoje u Montevideu) i Slobodan Boda Ninković!

Tada je na scenu stupio Boda koji je nasmejao sve u Narodnom pozorištu više puta: "E pa neću ništa da kažem... Deki čestitam!"

Posle njegovih reči ova trojica bivših reprezentativaca su napustili binu i vratili se na svoja mesta!