Nikola Ninković
Marko Metlas
Nikola Ninković

Marko Metlas

Nikola Ninković, Foto: Marko Metlas

Iako postoje očevici da je vodio buran društveni zivot Nikola tvrdi da nije prekšio pravila samoizolacije i da ga policija non stop proverava.

"Nastao je totalni haos, vrlo sam nervozan zbog svega što se desilo. Novinari su mi zvali oca i uplitali u sve ovo. Ovde se radi o meni, iako je sve neistina, a ne o njemu ili mojoj porodici. Nije se desilo nikakvo hapšenje, niti bilo šta blizu toga - što je velika glupost. Ne znam odakle ljudima takve informacije i ideje. Veoma je problematična situacija u državi i pazim šta radim, ali ozbiljno razmišljam da tužim sve koje šire neistine", počeo je za Blicsport priču Nikola Ninković.

Bivši fudbaler Partizana je tvrdio da nije priveden niti je imao bilo kakve probleme sa organom reda zbog nepoštovanja samoizolacije.

"Nisam bio uhapšen, u samoizolaciji sam i policija me non stop proverava. Sve je u redu, ostalo mi je da izolovan budem još pet, ili šest dana nakon čega ću se normalno kretati. Za mene važi isto kao i za druge koji su doputovali u Srbiju i ne vidim razlog zbog čega se sve ovo radi. Stvarno je previše, od 11. marta sam u samoizolaciji i sve je u najboljem redu, kako što se mog zdravlja tiče - tako i drugih stvari. Protokol je jasan, poštujem ga i nemam probleme".

Vest se brzo širila " loši dečko" Džigi je za kratko vreme dospeo do italijanskih medija, te je u Askoliju usledila panika.

"Kada se pojavila vest o tome u sredu mislio sam da je zezanje i zbijanje šale na moj račun, ali tek sam onda video šta je zaista. Napravili su mi problem u klubu, a nisam kriv. Policija postoji i radi svoj posao, da sam zaista nešto skrivio bio bih uhapšen ili dobio krivičnu prijavu - koju nemam! Zovu me čak i iz kluba jer misle da sam uhapšen. Da je sve ovo istina, ne bih imao nikakav problem, zaista, ali ovo je previše. Napravljena mi je ozbiljna situacija, u Italiji svi pišu o ovome i klub je u panici", zaključio je Ninković.