Dejan Stanković (Crvena zvezda)
FK Crvena zvezda
Dejan Stanković (Crvena zvezda)

FK Crvena zvezda

Dejan Stanković (Crvena zvezda), Foto: FK Crvena zvezda

Nije nova vest da se u Sampdoriji interesuju za Dejana Stankovića. Posle objave italijanskim medija o toj temi, usledila je žestoka rekacija iz Ljutice Bogdana i reči generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića o tome da srpski šampion ima zajedničke planove sa nekadašnjim vezistom Lacija i Intera. Negativan stav iz Beograda, kako pišu mediji na Apeninima, nije pokolebao prvog čoveka Sampdorije Masima Ferera koji je nastavio da se bori za dovođenje Stankovića.

Italijanski mediji nastavljaju da "kuvaju" priču o potencijalnom dolasku trenera Crvene zvezde u Đenovu. Prvo je plasirana vest o tome da je Dejana Stankovića na sastanku sa ljudima iz Sampdorije predstavljao čuveni fudbalski agent Fali Ramadani. Danas je sa "čizme" stigla i dopuna vesti.

Pojedini mediji iz Ligurije pišu da je Dejan Stanković imao sastanak sa Masimom Fererom u Milanu.

- Masimo Ferero je demantovao da je u sredu bio u Milanu. Ali istina je da je imao sastanak sa Stankovićem. Njihov razgovor počeo je oko podneva i trajao je nekoliko sati. Odmah posle toga Stanković je krenuo za Beograd. Trener Zvezde je došao u Italiju kako bi se video se Fererom - pišu Italijani, odnosno portal Kalčonjuz.

Činjenica je da je posle utakmice u Ivanjici, Dejan Stanković dao timu dva slobodna dana. On je taj period iskoristio za boravak u Italiji, gde je vreme provodio sa porodicom, što se može videti na Instagram profilima njegovih sinova.

Stanković se, bar javno, do sad nije izjašnjavao o potencijalnoj ponudi Sampdorije i sastanku sa prvim čovekom tog kluba. Ali, jasno je da se nešto "kuva", pošto je Klaudio Ranijeri na izlaznim vratima.