Crvena zvezda Hofenhajm
EPA
Crvena zvezda Hofenhajm

EPA

Crvena zvezda Hofenhajm, Foto: EPA

- Momci su zaslužili više. Ne mogu biti zadovoljan porazom. Momcima ne mogu ništa da kažem, igrali su fajtersku, poštenu, mušku utakmicu. Pružili smo odličan otpor. Sitnice odlučuju, tako je bilo večeras. Jaka utakmica, dobra za Crvenu zvezdu. Uspeli smo da pariramo, da budemo ravnopravni - rekao je Stanković.

Da li je Zvezda oštećena?

 

Nastavio je u istom ritmu.

- Oni su dobra, uigrana ekipa. Sitnice su učinile da prevagne na njihovu stranu. Drugi gol je poklonjen. Ne volim poklanjanje, poklonjene golove. Možda smo mogli da budemo malo mirniji u kontranapadima, ostavili smo par lopti koje nije trebalo. Ali, jedva čekam da se nastavi Evropa, da se igra.

Stanković je isključen posle vodećeg gola Hofenhajma. Upitan je zašto mu je sudija dao crveni karton.

- Mogao je sudija da svira faul. Možda i nije bio, ne znam, tako je izgledalo sa strane. Ne znam, ništa ružno nisam rekao, samo sam pitao da li je bio faul. Uzimam svu odgovornost, on je imao više rasprave sa klupom, nego sa mnom. Energično sam vodio utakmicu, kao što uvek radim, ali ovo nema veze s vezom - naveo je Stanković.

On je dodao da neće odustati od cilja, da je grupa ujednačena i da svako svakoga može da pobedi. Stanković je konstatovao i da su mladi igrači bili odlični.

Za više sportskih vesti zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Bonus video: