FK Crvena zvezda, FK Milan
Alo/Marko Metlaš
FK Crvena zvezda, FK Milan

Alo/Marko Metlaš

FK Crvena zvezda, FK Milan, Foto: Alo/Marko Metlaš

Strateg šampiona Srbije govorio je pre svega o svom povratku u "grad mode".

- Veoma sam ponosan što se vraćam u Milan. Da su mi ovo ponudili pre godinu dana, ne bih verovao, a eto me, tu sam. Igram za prolazak u Evropi, posle osvajanja titule u klubu u kome sam odrastao. Veoma sam ponosan na to što radim - rekao je Stanković za "Korijere delo Sport".

Pričao je i o golu Milana Pavkova za 2:2 u Beogradu.

- Istina je da smo izjednačili za 2:2 u zaostavnom vremenu, ali bili smo hrabri i borili se do kraja. Oni se bore za "Skudeto" i imaju sjajan tim, ali nismo odustali i izborili smo rezultat. On nam je dao snagu i energiju. Video sam moje igrače kako istrčavaju na teren da igraju za grb na grudina i to je ono što volim. Razlika u kvaliutetu je tu, naravno da je Milan favorit, ali nećemo odustati do kraja - dodao je on.

Deki je uradio nešto posebno na meču u Beogradu, a tiče se Zlatana Ibrahimovića.

- Na kraju meča u Beogradu ja sam ga poljubio i zagrlio u svlačionici. Nadam se da ću uraditi isto u Milanu. Ibra je broj 1 i ja ga poštujem kao čoveka i kao igrača. Tokom godina je pokazao liderstvo i bez obzira na godine je bitan na terenu. Poruka za njega? Izdrži i nastavi da igraš, mnogi ti se dive i vide sebe u tebi. Ti si primer za sve koji vole sport - zaključio je. Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: