Stiven Džerard
AP/Andrew Milligan
Stiven Džerard

AP/Andrew Milligan

Stiven Džerard, Foto: AP/Andrew Milligan

Legendarni kapiten Liverpula, Stiven Džerard je otkrio jedan nesvakidašnji događaj sa FA Kupa.

Tada je Liverpul igrao protiv Bornmuta, a Stivi Dži je dobio nezgodan udarac u polni organ.

U duelu sa ratobornim Harijem Arterom, nekadašnji reprezentativac Engleske zaradio je ozbiljnu posekotinu penisa.

“Povukao sam šorts i video da su mi gaće potpuno krvave. Mozak je radio sto na sat, zabrinuo sam se da se nešto ozbiljno dogodilo. Otrčao sam do klupe, pravo kod trenera Rodžersa i rekao mu: ‘Vidi, imam problem dole. Pokidao sam privatne delove’. Pogledao je dole, napravio grimasu i odmahnuo glavom”, rekao je Džerard u izjavi za "The Sun".

Morala je povreda veoma brzo da se sanira:

“Doktor Kris Morgan je munjevito reagovao, pozvao je svoje saradnike koji su me okružili i napravili gužvu, kako niko ne bi video šta ase dešava. Spustio sam pogled još jednom i pomislio da bi to mogao da bude moj poslednji pozdrav “vršnjaku”. Saigrači su vrištali od smeha, i sami možete da zamislite koliko fora sa kopčama i dužinom penisa sam čuo. Naravno i sa mojim budućim odnosima sa suprugom Aleks. Smeškao sam se, ali sam hteo sve da ih pobijem”, izjavila je legenda Liverpula!

O groznoj Džerardovoj povredio oglasio se i doktor Morgan.

“Kada mi je pokazao povredu počeo sam da vrtim po glavi lekcije i časove i shvatio da ne postoji čas na kojem smo učili kako se ušiva penis. Nisam želeo da prvi penis koji ću da ušivam bude Džerardov, ali bio je”, otkrio je doktor Morgan.

PROČITAJTE JOŠ: