Andrija Radulović
Foto: FK Crvena zvezda
Andrija Radulović

Foto: FK Crvena zvezda

Andrija Radulović, Foto: Foto: FK Crvena zvezda

- Nije bilo lako posle Omonije da se fokusiramo na Voždovac, ali smo profesionalci i to smo pokazali. Odigrali smo sjajan meč, postigli šest pogodaka i pokazali kvalitet. Uz to se videlo i da imamo karakter, ne samo mi na terenu, već čitav stručni štab, zaista je bila sjajna utakmica i samo su navijači falili na tribinama da doživljaj bude potpun - počinje Radulović.

- Uželeo sam se fudbala i fenomenalan je osećaj ponovo se naći na terenu. Nisam bio stegnut, zaista sam već neko vreme tu i osećam se kao deo tima u potpunosti. Svaki put kad mi trener ukaže šansu daću sve od sebe da opravdam to poverenje. Obožavam da nosim Zvezdin dres.

Smatra Radulović da Crvena zvezda ima kvalitet da učestvuje u Ligi Evrope.

- Još uvek ne znamo da li ćemo se sastati sa Araratom ili Celjem, ali u svakom slučaju mislim da smo favoriti. Ako budemo pravi na terenu, smatram da možemo da prođemo. Imamo kvalitet za Ligu Evrope. Baš ova utakmica protiv Voždovca i fenomenalne akcije iz kojih su usledili golovi su putokaz i način na koji uvek treba da igramo. Imamo kvalitet da budemo deo Lige Evrope - zaključuje Radulović.

PROČITAJTE JOŠ: