NIkola jelić
FK Crvena zvezda
NIkola jelić

FK Crvena zvezda

NIkola jelić, Foto: FK Crvena zvezda

"Kad se sve ovo desilo, seli smo sa trenerima i napravili plan rada koji je podeljen igračima i koji je prilagođen po stranosnim uzrastima generacija. Upoznati su do najsitnijih detalja šta treba da rade. U stalnom smo kontaktu sa svim trenerima, a deca su upoznata s tim da će imati testiranja čim to prilike budu dozvoljavale kako bismo videli na kom su nivou posle pauze. Osim tih instrukcija, skrenuli smo im pažnju da moraju da ispunjavaju sve odredbe u smislu toga da poštuju izolaciju, da se ne kreću u grupama i da čuvaju zdravlje. Jer, upravo je zdravlje svih nas u ovom trenutku najvažnie", rekao je Jelić.

Glavni trener Omladinske škole duboko veruje da će se naši biseri pridržavati svih dogovora.

"Ne sumnjam u to ni najmanje. Sve su to dobra deca koja vole fudbal i koju od najmanjih uzrasta učimo da moraju da budu veliki profesionalci. Imamo razumevanja da rade u vanrednim okolnostima, da teško mogu da rade sa loptom i da su ograničeni na četiri zida, ali postavili smo neke kriterijume ispod kojih ne smemo da idemo".

Jelić ističe da je u stalnom kontaktu sa svim trenerima, kao i da će Omladinska škola pauzu iskoristiti za razvijanje određenih tehnološkim dodataka koje doprinose kvalitetu rada naše fabrike talenata.

"Svakodnevno komuniciram sa svim trenerima. Sledeće nedelje ćemo imati video konferenciju gde ćemo se baviti raznim stvari i čitavom situacijom koja je pred nama. Pauzu ćemo da iskoristimo kako bi se posvetili razvijanju određenih softvera koji nam pomažu pri radu, tako da za nas nema odmora", podvlači Jelić.