Nenad Lalatović (Vojvodina)
Alo/Marko Metlaš
Nenad Lalatović (Vojvodina)

Alo/Marko Metlaš

Nenad Lalatović (Vojvodina), Foto: Alo/Marko Metlaš

Nema mira u Novom Sadu. Rezultati su tu, Vojvodina je pobedila i Mačvu 1:0, ali nešto drugo ne štima.

"Rat" na relaciji trener Nenad Lalatović uprava se ne smiruje.

Posle duela sa Šapčanima Lalatović je na konferenciju doveo sve igrače i članove stručnog štaba.

Poneo je dres i rekao kako se igrači svim srcem bore za njega uprkos svim problemima.

- Igrači su ponos kluba! Svi treba da se ugledaju na njih! Ovako se bori za Vojvodinu. Mrkaić je dao gol u prvom poluvremenu, ali pogledajte, on se oznojio, dres je prljav. Puštaju krv za ovaj grb ovde! Hvala momci, preponosan sam što sam vam trener. Hvala vašim roditeljima što su napravili ovakve junake. Vi ste heroji Novog Sada.

Potom se osvrnuo na one druge.

– Oni što sede u foteljama, voze skupocene automobile, što su im fridžideri puni, rado bih im ispraznio te frižidere i vama, zaposlenima napunio, ljudima koji čiste i koji će sada ovaj dres morati da operu. Svi vi zaslužujete najbolje. Ove godine ste doneli trofej Novom Sadu i svi su se dičili tim trofejom. Sada, duguju vam se tri premije, dve plate, nekim zaposlenima i četiri plate. Sramota! O tome ne sme da se ćuti. Ja se ne borim za bogate, ja molim bogate da daju siromašnijima. Ne kažem da su moji igrači i zaposleni siromašni. Daću sve od sebe da svaki zaposleni dobije platu, boriću se za to do kraja. Poštujem gospodina Bajatovića, sedeli smo zajedno i obećao je igračima da će im dati sve što se duguje. Prvo je dao rok, korona je to sprečila, ali nadam se da će do srede, četvrtka, sve biti isplaćeno. Vi ste ponos Novog Sada i srpskog fudbala.

Još jednom je naveo koga je sve molio za pomoć.

– Zamolio sam našeg predsednika, možete da me pljujete koliko hoćete. Kada god sam tražio, tražio sam za druge. Nikada se nikome nisam udvarao. Opet ću da kažem i ovom prilikom, da je predsednik Vučić juče odgledao ili mu je barem neko preneo o čemu sam pričao. Znam da, ukoliko on okrene nekoliko brojeva telefona, ovo može da se reši kroz nekoliko minuta.

– Da ove porodice opet dobiju svoj novac, da opet budu zadovoljni, da moji momci odu na zasluženi odmor sa punim džepovima, jer ste zaslužili. Da date novac svojoj deci, suprugama, roditeljima, koji su vas i napravili ovakvima kakvi jeste – hrabri, dobri, časni ljudi. Najbolja ste generacija koju sam trenirao. 

Igrači su obraćanje predsednika ispratili gromoglasnim aplauzom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Pekson

05.12.2020 19:05

samo ako se zakune u krst,ja mu verujem....

bimpo

05.12.2020 19:49

svaka cast Lalate.Treba sve imnom i prezimenom isprozivati.

moni

05.12.2020 20:08

Lalate, svaka čast...svaka ti je na mestu...tako se bori za klub...tako se bori za ljude u njemu...

rekreativci

05.12.2020 20:52

molim vas batalite loptu,zaposlite se u struci-zasta ste se skolovali,budite amateri a gledajte ozbiljan fudbal.ovo je polu amaterski fudbal.