Dijego Maradona
AP/Rodrigo Abd
Dijego Maradona

AP/Rodrigo Abd

Dijego Maradona, Foto: AP/Rodrigo Abd

Ono što su uradili radnici u pogrebnom preduzeću, kada su se slikali sa mrtvim telom Dijega Maradone, čini se da im je došlo glave, bar jednom od njih.

Otkaz je bila prva posledica, a društvene mreže bruje da je jednog od njih stigla mnogo gora sudbina.

Navodno je jedan od radnika iz mrtvačnice ubijen i bačen u kontejner. Širi se video na kome se vidi kako je policija našla golo telo u kontejneru.

Ipak, zvanične potvrde da se radi o radniku iz mrtvačnice za sada nema.

Pojavile su se i informacije da su radnicima stizale pretnje smrću, i ne samo njima, već i članovima njihovih porodica.

BONUS VIDEO:

Gore navedeni tekst je označen kao netačan iz razloga što je snimak navodnog ubistva pogrebnika koji se slikao sa Maradoninim telom zapravo stari snimak od 8 meseci koji nema nikakve veze sa dešavanjima posle smrti slavnog fudbalera. Portal SM noticias iz Buenos Airesa je sporni snimak objavio na svom Youtube kanalu 16. marta ove godine. U tekstu priloženom uz ovaj video snimak, na stranicama portala SM noticias od istog datuma - 16. marta ove godine - objavljeno je da je u centru San Martina u Buenos Airesu u kontejneru pronađeno telo neidentifikovanog muškarca sa vidljivim povredama vrata i levog ramena. Članak pod naslovom ”UŽASNE SCENE U ARGENTINI Ubijen radnik koji se slikao sa Maradoninim mrtvim telom? (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)” preimenovali smo u ”STARI VIDEO UZNEMIRIO JAVNOST ARGENTINE Objavljena lažna informacija da je ubijen čovek koji se slikao sa mrtvim Maradonom (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)”.

Informacije koje je prvobitno portal Alo.rs preuzeo sa portala Kurir.rs ispostavile su se kao netačne, a na šta je ukazao portal Faktograf.hr. Portal Alo.rs uneo je izmene u tekst i ovom prilikom izvinjavamo se čitaocima našeg portala za informacije koje smo prvobitno izneli.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

beba

28.11.2020 19:47

Jeste bio dobar fudbaler i covek, ali i bludnik i narkomancina.Cemu toliko obozavanje? Pa sta ako su se slikali, nisu iz zle namere nego sigurno iz ludog obozavanja.Glup i primitivan narod...