Crvena zvezda, grb
bscyb.ch
Crvena zvezda, grb

bscyb.ch

Crvena zvezda, grb, Foto: bscyb.ch

Žreb je bio nemilosrdan prema futsalerima Crvene zvezde. Srpski klub je u Nionu saznao ime protivnika u preliminarnom kolu Lige šampiona, a to je ACSS iz Francuske. Igraće se samo jedna utakmica, a potencijalni rivali za crveno-bele bili su još austrijski Olstars Viener Nojštad, Blu medžik Dablin (Irska) i Černomore Varna (Bugarska).

Da li će Zvezda pobediti Liberec?

 

Preliminarno kolo je na programu između 24. i 29. novembra, žrebom je odlučeno da Zvezda gostuje. Najveću opasnost po Zvezdine futsalere predstavlja legendarni Rikardinjo, verovatno i najbolji futsaler planete.

– Dobili smo najveći futsal izazov da na dostojanstven način prezentujemo Crvenu zvezdu i Srbiju u gradu svetlosti, Parizu. Igramo protiv najbolje ekipe u kojoj igra najbolji igrač svih vremena Rikardinjo. Pored Rikardinja za Parižane nastupaju najbolji golman Srbije i sveta Miodrag Aksentijević, brazilac Igor koji je osvajač 3 lige šampiona, španac Ortiz. Nač meč predstavlja derbi meč ove faze Lige šampiona. Daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat i da reprezentujemo Beograd i Srbiju na najbolji način – izjavio je Boško Vasiljević, direktor KMF Crvena zvezda.

PROČITAJTE JOŠ: