Poketino
EPA Panagiotis Moschandreou
Poketino, Foto: EPA Panagiotis Moschandreou

Dan posle eliminacije iz Lige šampiona italijanski mediji javljaju da su čelnici Juventusa razgovarali sa argentinskim trenerom Maurisijom Poketinom, koji ne krije da mu je san da trenira klub iz Torina.

Da li će Maurisio zameniti Mauricija? Dan posle Pirove pobede nad Lionom 2:1 i eliminacije u osmini finala Lige šampiona, mediji na Apeninskom poluostrvu već su otpisali trenera Sarija.

On je posle revanš meča sa Francuzima pohvalio igru svog tima i rekao da je bio prezadovoljan, ali da prosto nisu imali sreće. Rekao je i da ne očekuje otkaz, jer direktori jednog velikog kluba moraju da donose odluke na osnovu cele sezone, a ne jedne utakmice.

Videćemo da li se čelnici Stare dame slažu s njim, tek stiče se utisak da mediji žele da Sariju što pre vide leđa. Sportitalia tvrdi da je klub već kontaktirao Maurisija Poketina posle eliminacije iz Lige šampiona.

Navodno, Poketino nije jedini kandidat za Sarijevog naslednika, ali Juventus je napravio inicijalni kontakt da vidi da li je nekadašnji trener Totenhema spreman za izazov kakav nosi posao u Juventusu.

PROČITAJTE JOŠ: