Troj Dini (Votford)
EPA-EFE/Julian Finney
Troj Dini (Votford)

EPA-EFE/Julian Finney

Troj Dini (Votford), Foto: EPA-EFE/Julian Finney

Prvo mesto u Čempionšipu, a onda pet mečeva posta, pa konačno pobeda. Reding trenera Veljka Paunovića je slavio protiv Bristol sitija (3:1) i zadržao se u vrhu.

- Patili smo ovog meseca, ali danas sam uživao u sjajnoj igri pulena. Moraću još jednom da je analizitam, najpre u mojoj glavi, a onda i na kompjuteru - rekao je Paunović posle utakmice. - Odigrali smo u napadu kao nikada do sada, a uspeli smo i da odgovorimo posle njihovog izjednačenja. Nismo se raspali, tim je reagovao jako dobro. Možemo još bolje. Došli smo do dobrog rezultata, uzeli tri boda i odigrali dobru utakmicu. Važno je što smo ponovo došli do osećaja pobednika. To je sjajan osećaj, fantastično nam prija. Sada ćemo da počnemo da gradimo novi pobednički trenutak. Volimo kada trijumfujemo i sada jedva čekamo da dođe na red nova utakmica.

Reding u sredu gostuje Šefild venzdeju.

Votforda je pobedio Preston na svom terenu 4:1.

Ekipa trenera Vladimira Ivića nije imala mnogo problema protiv rivala iz donjeg dela tabele.

Kina je doveo Stršljenove u vođstvo u 9. minutu i najavio ono što je usledilo u nastavku, rutinsku partiju i trijumf. Troj Dini je povisio na 2:0 iz penala u 52. minutu.

Gosti su smanjili preko Barkhuizena u 55, da bi Čaloba tri minuta kasnije vratio Votfordu dva gola prednosti. Konačan rezultat postavio je Žoao Pedro u 74. minutu.

Votford i Reding dele treće mesto na tabeli sa 26 bodova, samo dva više ima lider Norič, a jedan više drugoplasirani Bornmut.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: