Arturo Vidal
AP/Luca Bruno
Arturo Vidal

AP/Luca Bruno

Arturo Vidal, Foto: AP/Luca Bruno

Inter je u četiri meča Lige šampiona osvojio svega dva boda i ostale su im samo teoretske šanse da se mogu plasirati u osminu finala. Ovaj meč je bio za zaborav, posebno za Artura Vidala koji je u 32. minutu dobio dva žuta, odnosno crveni karton.

Vidal je srušen u kaznenom prostoru Reala i tražio penal, a njegovi žestoki protesti se nisu svideli sudiji Tejloru koji mu je u svega nekoliko sekundi pokazao dva žuta i crveni karton.

Da stvar bude gora za Vidala, sada mu je i Inter okrenuo leđa jer su u klubu besni zbog njegovog ponašanja. Antonio Konte je ljut što Vidal nije sačekao VAR snimak ako je toliko bio siguran da je penal.

La Gazzetta dello Sport je objavila da Inter čak želi da kazni Vidala i da se još uvek ne zna da li će to biti novčana kazna ili suspenzija.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

zoki

27.11.2020 00:37

Bio je čist penal za Vadala ali podplaćeni sudija ga nije svirao pa je to naljutilo i nas i Vadala kojeg je korumpirani sudija izbacio sa terena

Djoka

27.11.2020 11:04

Penal je kada sudija svira. Jedan nevaspitani igrač, Vidal, je pokazao kako VAR soba štiti sudije. Nisu želeli da glavnog sudiju osramote posle opravdanog isključenja Vidala, pa misu reagovali. Druga , veoma bitna ,strana medalje je protivnik, a to je , kao beli medved, zakonom i parama zaštićemi Real.