Vojin Ražnatović
Instagram
Vojin Ražnatović

Instagram

Vojin Ražnatović , Foto: Instagram

Arkan je, između ostalog, bio vođa prve ujedinjene grupe Zvezdinih navijača "delija" 1989. godine, ali to sina nije privuklo da se opredeli za crveno-bele boje.

- Moj deda Veljko bio je ponosni pukovnik u Jugoslavenskon ratnom vazduhoplovstvu i strastveni navijač Partizana. Željko je prekinuo porodičnu tradiciju i počeo da navija za Crvenu zvezdu. Vremenom je postao vođa "delija", a 1989. je uspeo da sve manje grupe ujedini u jedan ogromni i složni front - objasnio je Ražnatović.

Arkan je sina oblačio u Zvezdin dres, ali je Vojinova ljubav prema Partizanu pobedila.

- Otac je osećao takvu strast prema Crvenoj zvezdi da je brata i mene oblačio u crveno-belo i vodio nas na "Marakanu" - rekao je Vojin za "Informer" i opsiao svoj prvi odlazak na utakmicu na stadionu u Humskoj.

- Konačna odluka da zavolim Partizan pala je kada me je ujak odveo na stadion JNA da gledamo Partizan, koji je tada igrao protiv Intera. Atmosfera, energija i strast koju sam osetio tog dana su bili jednostavno neopisivi. Doživeo sam takvu nirvanu da sam konačno prelomio da ću saopštiti ocu i svima drugima da sam strastveni navijač Partizana - rekao je Vojin.

Komentari (3)

bugi

02.02.2017 06:21

Koga boli uvo za tebe i tvog caleta .

filip

02.02.2017 07:12

@bugi - smaraju sa ovima vise jaoooooo uzaaassssss

aki

02.02.2017 11:04

@bugi - pa zasto onda citas i jos komenar ostavljas..kakav si folirant jbt