Ronaldinjo
Tanjug/Km Chaudary
Ronaldinjo

Tanjug/Km Chaudary

Ronaldinjo, Foto: Tanjug/Km Chaudary

Ako je neko mislio da će boravak u zatvoru, pa u kućnom pritvoru, promeniti životne navike velikog fudbalskog majstora i boema - grdno se prevario, bar tako tvrde paragvajski mediji.

Društvo mu, tvrde mediji, svako veče prave devojke, koje automobilima sa zatamnjenim staklima stižu na parking hotela, na Ronaldinjove hotelske zabave.

"Kako je zbog koronavirusa, broj gostiju u hotelu minimalan, Ronaldinjo ima svu ugodnost i sve što želi praktično samo za sebe - bazene, đakuzije, saune... Tu se provodi sa devojkama koje mu dolaze svaku veče i koje su modeli i eskort dame", prenose tamošnji mediji.

Ronaldinjo

AP Jorge Saenz

Ronaldinjo, Foto: AP Jorge Saenz

Navodi se i da ovakav luksuzni boravak u kućnom pritvoru, Ronaldinja i njegovog brata Roberta Asisa ne košta ništa, već da se dodatne troškove - uključujući devojke, skupocena vina i razne vrste alkohola - plaća neimenovani biznismen, Ronaldinjov prijatelj.

Ronaldinjo je i tokom igračke karijere bio poznat kao ljubitelj noćnog provoda i veliki zavodnik, a takav život mu je odneo dosta novca.

On i njegov brat su početkom marta uhapšeni po sletanju u Paragvaj zbog posedovanja lažnih dokumenata. Kasnije su osumnjičeni da su deo kriminalne organizacije koja se bavi pranjem novca.

Prvih 30-ak dana su bili u pravom zatvoru, a kasnije su prebačeni u kućni pritvor.

PROČITAJTE JOŠ: