Saša Zdjelar
Alo/V. Marković
Saša Zdjelar

Alo/V. Marković

Saša Zdjelar, Foto: Alo/V. Marković

Da li Zdjelar ostaje u Partizanu?

- Situacija je specifična, pregovaram sa klubom, videćemo šta će biti, pričamo i dalje. Ne postoji rok dokle možemo da se dogovaramo, niti su oni meni dali, niti ja njima. Nadam se da ćemo naći zajednički jezik i biti zadovoljni. Bilo je poziva, ali ne želim da idem tek tako. Igram u velikom klubu i potreban je pravi izazov da bih otišao. Mnogo puta sam rekao da želim u neku od top pet liga da oprobam sebe. Veliki klubovi su uvek opcija, ipak, zasad nije stiglo ništa konkretno - rekao je Zdjelar.

Nastavio je u istom ritmu.

-  Ko želi da napreduje, mora da razmišlja samo o boljem klubu. Igrati u Partizanu i otići u klub koji nema ambicija je korak unazad. Nije lako, u životu je sve neko preživljavanje nečega. Glavom bih možda i želeo, a opet volim ovo sve, volim ovaj klub, dobro se osećam u Partizanu.

Zdjelar je bio odličan u godini za nama.

- Zadovoljan sam kako sam igrao, možda je to i najbolja godina u mojoj karijeri, vratio sam se u reprezentaciju... Velika je stvar kada navijači misle da si najbolji igrač Partizana. Ipak, najvažniji je učinak ekipe - zaključio je Zdjelar.

Bonus video: