Luka Jović
EPA/JuanJo Martinez
Luka Jović

EPA/JuanJo Martinez

Luka Jović, Foto: EPA/JuanJo Martinez

Nema kraja ponižavanjima Luke Jovića u Realu. Španski mediji tvrde da je Zinedin Zidan odlučio da maksimalno ponizi Srbina i tako ga bukvalno natera da u januaru promeni klub. Kao dokaz da je francuski trener minimizirao i onako nebitan značaj Luke Jovića za Realov tim, apostrofiran je duel Reala protiv Borusije iz Mehengladbaha.

Da li Jović zaslužuje šansu u Realu?

 

Šampion Španije je jurio dva gola zaostatka u drugom poluvremenu, a Zidan se nije odlučio da Luku Jovića pošalje čak ni na zagrevanje. Francuz je u jednom trenutku odlučio da kapitena Serhia Ramosa, dokazanog u specifičnim situacijama, prekomanduje u špic. Tačnije, Ramos je u 84. minutu doviknuo klupi da će ostati na suparničkoj polovini. A sve to je Luka Jović gledao sa klupe za rezervne igrače, prenosi Marka. Osim Jovića nije se zagrevao ni štoper Militao.

Zidan se pred medijima branio rečima da je Jović igrač Real Madrida i da mu veruje, odnosno da Srbin može da igra u tandemu sa Karimom Benzemom. Međutim, dela Francuza govore drugačije. Sve je počelo još na utakmici protiv Real Sosijedada, kad je trener Reala dao minute mladim snagama Marivnu i Serhiju Ribasu, a Jovića ostavio na klupi. Iz dana u dan je sve jasnije da će Jović morati da napusti Real u januaru ukoliko želi da igra takmičarski fudbal. 

Kao potencijalni klubovi pominju se Milan, Arsenal, Borusija Menhengladbah...

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Djoka

30.10.2020 10:28

Luka je , kao svi fudbaleri Reala, profesionalac. Redovmo trenira , redovno prima platu , i baš ga briga za komentare. Pustite dečka da živi svoj san, igra kada mu dozvole. I Zidan i Tumbaković podmuklo sastavljaju ekipu kada dozvole Joviću da igra. Time, poznavaocima fudbalske igre je jasna providna igra dvojice

Djoka

30.10.2020 10:31

greškom poslat nezavršeni komentar. Dvojica trenera su licemerni. Za Zidana baš me briga ali Tumbaković rezultatima srozava ugled naše zemlje.