Jović, Zidan
AP/Gregorio Borgia
Jović, Zidan

AP/Gregorio Borgia

Jović, Zidan, Foto: AP/Gregorio Borgia

Sergej Milinković Savić bi mogao da postane član Real Madrida i da tamo nasledi Luku Jovića kojeg madridski klub želi da se reši nakon skandala u kom se centarfor našao posle dolaska u Srbiju i kršenja mera samoizolacije.

Ukoliko do transfera dođe, Sergej bi postao novi Srbin u "kraljevskom klubu", ali verovatno će biti i jedini, pošto je engleski "Miror" preneo da su Madriđani odlučni u nameri da Jovića odstrane iz ekipe.

Italijanski dnevni list, "Korijere delo Sport", u današnjem izdanju pisao je o statusu Sergeja u Laciju, naglasivši da će klub iako želi da ga zadrži, teško to i uspeti.

Sergej Milinković-Savić

AP/Gregorio Borgia

Sergej Milinković-Savić, Foto: AP/Gregorio Borgia

"Glavni cilj Lacija na transfer tržištu jeste da zacementira svoje dragulje, a dva imena se sigurno nalaze u centru ove priče: Ćiro Imobile i Sergej Milinković-Savić", piše "Korijere delo Sport", koji je u tekstu podsetio čitaoce na nadimak srpskog veziste, koji u prevodu na srpski znači - Narednik.

Ovaj prestižni list, u daljem tekstu piše da Real Madrid nema nameru da odustane.

"Real je uvek na njegovom tragu. Ove godine, cena Srbina je porasla, ali sa 25 godina, on želi da igra Ligu šampiona saLaciom. Naravno, mogao bi da napravi veliki finansijski napredak. Danas zarađuje tri miliona evra po sezoni, plus bonusi, a nije teško pronaći ekipu koja je spremna da mu ponudi više. Klaudio Lotito, vlasnik Lacija, pokušaće da kao u prošlosti odbije sve napade", zaključuje se u današnjem izdanju ovog lista.

Brojni klubovi pominjani su kao potencijalnadestinacija Milinković-Savića, ali priče se uvek vrate na Real Madrid. Naredni prelazni rok stiže na leto, sigurno će biti zanimljivo ispratiti borbu Lotita ikluba iz Rima protiv milionskih ponuda koje će stizati.

Komentari (2)

milovan

23.03.2020 21:24

Sergej ce da zaigra za Real kada i ja koji imam 64 godine.

zagondzija

23.03.2020 21:40

Sms ce zaigrati isto kolo kao i Luki