Filipo Falko
EPA
Filipo Falko

EPA

Filipo Falko, Foto: EPA

Kako piše "Sportski žurnal", Filipo Falko (28) stiže u Crvenu zvezdu iz Lećea, ali ne za 1.500.000 evra kako je prvobitno najavljeno već za 300.000 evropskih novčanica manje. Ofanzivni vezista Lećea zadužiće opremu šampiona Srbije do kraja nedelje.

Novinar "Gazete delo Sport" Alfredo Pedula došao do podatka da su crveno-beli pristali da plate celih 1.500.000 evra i to u dva jednake rate (750.000). Međutim, izgleda da je ta cifra nešto manja. Podsetimo, Italijani su zahtevali pun iznos, ali su crveno-beli očigledno uspeli da ga umanje, makar i za 300.000.

Filipo Falko

EPA

Filipo Falko, Foto: EPA

Što se samog plaćanja tiče, Zvezda će platiti dve identične rate od po 600.000 evra, a u celu priču uključeni su i procenti. Leće će dobiti od 10 do 20 odsto od naredne prodaje.

Falko je nekadašnji omladinski reprezentativac Italije, a ove sezone je odigrao 10 utakmica u Seriji B za ekipu Lećea. Postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju. Na Marakani se nadaju da će u njemu dobiti isto ono što su i od Dijega Falćinelija te da će Italijani zajedno u tandemu činiti ubitačnu navalu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: