Marakana
FK Crvena zvezda
Marakana

FK Crvena zvezda

Marakana, Foto: FK Crvena zvezda

Stigli su Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko, a sada Crvena zvezda planira da krene i u renoviranje odbrambenih linija. Pozicija levog beka je najbitnija i crveno-beli će se ove zime najviše bazirati baš na taj deo terena. Milan Rodić nema alternativu, ali čini se da će je u narednih nekoliko dana ili nedalja dobiti.

Kako piše "Sportski žurnal" crveno-beli su zainteresovani za levog beka Javora Marka Jevremovića (24) i Bojana Nastića (26), defanzivac BATE Borisova. Čini se da je momak koji brani boje kluba iz Ivanjice trenutno bliži Marakani od nešto iskusnijeg bivšeg igrača Vojvodine. Međutim, problem Zvezde može da predstavlja to što Jevremović ima važeći ugovor sa Javorom pa bi iz Ljutice Bogdana morali da uplate određenu svotu novca.

Nastić, sa druge strane ima nešto bolju statistiku. Standardan je član prvog tima BATE Borisova za koji je odigrao 29 mečeva, postigao jedan gol i upisao čak 11 asistencija. Takođe, ustalio se i u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a nema sumnje da je Nastić skuplja varijanta za deficitarnu poziciju.

PROČITAJTE JOŠ: