Seku Sanogo
Foto: FK Crvena zvezda
Seku Sanogo

Foto: FK Crvena zvezda

Seku Sanogo, Foto: Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo ne krije zadovoljstvo što je tim na fenomenalan način započeo sezonu – tri pobede, bez primljenog gola. Takođe, snažni vezista ističe da mu nedostaju navijači za koje se uverio da prave sjajnu atmosferu.

Iskusni defanzivni vezista pokazao se kao nepremostiva prepreka mnogim protivničkim ofanzivcima.

- Za sada sam zadovoljan svojom igrom. Međutim, verujem da mogu mnogo bolje. Naravno, moje dobre igre su rezultat celokupnog rada čitave ekipe. Na svakom treningu smo koncentrisani na to da se što bolje i što više uigramo kako bi to, kada dođe vreme za utakmice, sve bilo na najvišem nivou i kako bi naši navijači mogli da uživaju u dobrim igrama i pobedama. Zajedno možemo mnogo, ceo tim je skup odličnih pojedinaca, ali i sjajnih ljudi.

Internacionalac iz Obale Slonovače ne krije da tim želi da nastavi sa sjajnim igrama u prvenstvu.

Katai, Spiridonović

Crvena zvezda

Katai, Spiridonović, Foto: Crvena zvezda

Sanogo ističe da su zvezdaši 12. igrač crveno-belog tima, kao i da tim Dejana Stankovića ima motiv više kako bi obradovao navijače koji zbog situacije sa korona virusom ne mogu na tribine.

- Od januara sam ovde i uverio sam se kakvu atmosferu prave Zvezdini navijači. To je jednostavno savršeno. Svaki fudbaler bi poželeo takvu podršku tokom 90 minuta. Trudimo se da igramo lepo i efikasno što nam za sada polazi za rukom i nadam se da su navijači time zadovoljni. Naravno da nam nedostaju jer je sve drugačije uz njihov huk sa tribina. Upravo zato imamo motiv više da im donesemo što više radosti, jer znamo koliko im to znači. Već u petak imamo priiku da ih ponovo obradujemo, a verujem da ćemo u tome i uspeti – podvukao je Sanogo.