JEZIVO! Ovo nije običan faul, ovo je pokušaj ubistva! (VIDEO)
Printscreen

Košarkaša Klemsona Dejvida Kolinsa faulirao je protivnički igrač Vendel Mur. I to kako...

Bilo je zaista strašno, a Mur je srećom bio u stanju da nastavi meč. Očekivano, Kolins je odmah bio isključen, dok je legendarni trener Djuka Majk Šiševski uleteo u teren da vidi da li je njegov košarkaš dobro.

MAGIJA! Dončić oborio Jokićev rekord, nestvarno!

- On to nije video, ali mi jesmo. Leteo je paralelno sa zemljom dva i po metra iznad zemlje. Bio je to jedan od najopasnijih poteza koje sam ikad video. Ne želim da napadam Kolinsa, ali nikad nisam video da igrač tako leti - rekao je "Kouč Kej".

Pre nego što je Kolins otišao u svlačionicu, trener Klemsona Bred Braunel odveo ga je do Šiševskog, kome se verovatno izvinio, a onda ga je čuveni šef struke Djuka zagrlio. Posle svega, Kolins se oglasio na Instagramu i opravdao svoj potez.

BIĆE TO SPEKTAKL! Lebron birao Jokića, tu je i Dončić!

- Pokušao sam da blokiram šut otpozadi, ali trčao sam prebrzo i nisam mogao da se zaustavim. Shvatio sam da moram da stanem kada je bilo prekasno. Nikad nisam bio prljav igra. Želim bratu zdravu sezonu i da naglasim da nikad nisam pokušao da povredim bilo koga. Znam da svako ima pravo na svoje mišljenje i imam poštovanje i prema Djuku i prema Klemsonu. Izvinjavam se svima zbog nesmotrenog poteza, drago mi je da je Vendel OK - napisao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading