PEŠIĆ O SITUACIJI SA TEODOSIĆEM Selektor otkrio pravi razlog zašto je sklonio Tea iz tima
Alo!

Pešić tvrdi da nikakvih incidenata i kršenja discipline nije bilo i da je ovu tešku odluku doneo isključivo zbog svega viđenog na terenu.

-Naravno tokom priprema smo donosili odluke koje se tiču selekcije tima. Tu nema nikakve tajne tu se ništa ne dešava slučajno. Analiza se fizička spremnost, mentalna spremnost i sve drugo. To nam je poslužilo da vidimo ko je gde. Tu se moraju donositi odluke, ne samo kada je reprezentacija u pitanju, nego i kod klubova. Vidim da su odluke izazvale različite komentara posebno kada je u pitanju Teodosić - kaže Pešić.

PEŠIĆ OTKRIO VAŽNU STVAR ZA SRBIJU Evo ko će biti kapiten reprezentacije

Selektor je otkrio kako je Teodosić reagovao na njegovu odluku.

-On je bio malo iznenađen tom odlukom, što je i normalno. Rekao sam mu da se okrećem igračima za koje mislim da mogu više da daju. Bilo je razmišljanje da on ostane u ekipi i bude "bek-ap" igrač, sa klupe... On to nikada nije bio u karijeri. A, iskreno sam i njemu rekao da imam boljih igrača za to u ekipi. Tim nije samo skup najboljih igrača, niti najkvalitetnijih pojedinaca. To je odluka koja je napravljena. On se zahvalio i ja sam se zahvalio. I to je to - tvrdi Pešić.

Pešić nije želeo da otkrije detalje razgovora sa bivšim kapitenom.

-Sve što sam imao da kažem sam rekao. To je to. Nikakvih incidenata nije bilo, objasnio sam razloge. To šta sam rekao Teodosiću ostaje između menje i njega. Nemam ja obavezu da vas obaveštava o tim razgovorima - puručio je Pešić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading