TRENER BARSE OPLEO PO MADRIĐANIMA Da nije bilo tuče, Partizan bi dobio Real
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Završena je četvrtfinalna serija Evrolige, ali navijačima Partizana je teško pao krajnji ishod. Vodili su crno-beli 2:0 protiv Reala i to sa dva brejka u Madridu, ali nisu uspeli da eliminišu Špance. 

Mnogi ljubitelji košarke smatraju da bi sve bilo drugačije da nije bilo tuče na kraju druge utakmice i kazni, koje su i te kako uzdrmale Partizan. 

SRBIJA NEĆE SPAVATI Poznato kada startuje bitka Jokića i Lebrona za finale NBA lige

TRENER BARSE OPLEO PO MADRIĐANIMA Da nije bilo tuče, Partizan bi dobio Real

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

Na pitanje da li je očekivao preokret u seriji posle 0:2 u Madridu, Litvanac Šarunas Jasikevičijus je rekao:

- Posle tuče – jesam. Pre tuče – nisam. Da su igrali do kraja sa najjačim timovima, ne bih očekivao preokret - rekao je trener Barselone, koja će u polufinalu Evrolige igrati upravo sa Real Madridom. 

Podsetimo, prokomentarisao je iskusni stručnjak nedavno za litvanske medije dešavanja iz Vizink centra.

- Svi su šokirani. Naravno, šok je kada sedite u hotelu i mirno gledate utakmicu, ali onda ustanete, prošetate se i uhvatite se za glavu. To nije stvar koja će ostati na jednom danu, ostaće zapisano u istoriji. Takvim stvarima nije mesto u košarci. Ipak, ponekad se dešavaju. Video sam nešto slično. Bio sam u Indijana Pejsersima godinu dana nakon 'prelepih' dešavanja. Mnogo se govorilo o tome. Ali u Evroligi, bio je to najveći boks u istoriji - rekao je Litvanac i nije hteo da komentariše da li su kazne bile adekvatne. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading