DARKO MILIČIĆ NIKAD ISKRENIJE Čuo sam šta je rekao Željko Obradović...
Foto: Printscreen/Printscreen

- Čuo sam priču da kada je došao Željko Obradović da je pričao će afirmisati domaće srpske igrače. Da se razumemo, ja nisam protivnik stranih igrača, bio sam i ja stranac u SAD, ali neverovatno mi je da se toliko nekih prilika pružilo Zvezdi i Partizanu - što Evroligi, to ABA ligi - da puste juniore da zaigraju. Mogao si da ga pustiš u vatru da oseti atmosferu. Samo mi to nije jasno, ti ako nisi u TOP8, kao da nisi ništa uradio kao? - zapitao se Darko Miličić.

ĐOKOVIĆ I JOKIĆ TREBA DA PRIČAJU O KOSOVU Miličić je primetio i veliku promenu kod Novaka: Pričamo o svetoj srpskoj zemlji

Osvrnuo se i na najbolju reprezentaciju.

- Uz dužno poštovanje prema Nikoli i sve ono što je uradio do sada, a tek će da uradi, meni je Bogdan Bogdanović za našu reprezentaciju nosilac igre. Meni reprezentacija bez njega - nije to to. Bogdan pored toga što je sjajan igrač, nosi i tu emociju. Ne kažem ništa za Jokića, ali... To što nosi Bogdanović, ali kada sam gledao na televiziji, video sam da je spona i reprezentacija bez njega nije to. Obožavam i Micića, Jokića, ima tu još dosta kvalitetnih igrača, ali Bogdan je lider i nosi tim. Bez obzira dao 10 ili 20, ali nosi težinu i ozbiljnost na takmičenjima - kazao je Miličić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading